Νεοελληνική ραγιάδικη πατέντα: Κατάργησαν τις περιφέρειες της Ελλάδας στα σχολικά βιβλία, για να μην…μπερδεύονται με το “όνομα” των Σκοπίων!

Δημοσιεύτηκε από τον/την pcharilaos στις

Νεοελληνική ραγιάδικη πατέντα: Κατάργησαν τις περιφέρειες της Ελλάδας στα σχολικά βιβλία, για να μην...μπερδεύονται με το "όνομα" των Σκοπίων!

Την ώρα που οι Βούλγαροι βάζουν βέτο στην είσοδο των Σκοπίων στην Ε.Ε. εξαιτίας της ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ “μακεδονικής” γλώσσας που οι “δικοί μας” πολιτικάντηδες αναγνώρισαν, στα σχολικά βιβλία της Β’ Γυμνασίου ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ οι περιφέρειες της χώρας από τους χάρτες, ενώ αντίθετα έχει “προσαρμοστεί” το όνομα του γειτονικού κράτους!!!
Κάτι τέτοιο είναι πρωτοφανές, αφού μέχρι τώρα η υποδιαίρεση της Ελλάδας γινόταν αρχικά και για ευκολία σε Περιφέρειες και μετά σε Νομούς! Επειδή όμως οι ραγιάδες του Υπουργείου Παιδείας δεν θέλουν να μαθαίνουν οι μαθητές ότι υπάρχει ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στην Ελλάδα, αλλά μόνο “Βόρεια Μακεδονία” εκτός συνόρων, έφτιαξαν μια πατέντα αίσχους και προδοσίας!
Λοιπόν, για να τελειώνουμε: Βόρεια Μακεδονία είναι ΜΟΝΟ οι Νομοί Καστοριάς, Φλώρινας, Πέλλας, Κιλκίς, Σερρών και Δράμας!
Τα Σκόπια δεν πρόκειται να τα αποκαλέσει ΠΟΤΕ με το κλεψίτυπό ονομά τους η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού, όσο κι αν πασχίζουν γι’ αυτό οι “πατριώτες” υποκριτές που κυβερνούν και οι κατσαπλιάδες αντιπολιτευόμενοι που πρόδωσαν τη Μακεδονία το 2018 με την κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών!
Κι αφού τα σχολικά βιβλία είναι ελεεινά και ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΑ, ας αναλάβουν οι γονείς να διδάξουν στα παιδιά τους πως αν υπάρχει κάπου περιοχή με το όνομα Μακεδονία, αυτή βρίσκεται στην Ελλάδα!
Στο τέλος, θα καταργηθεί η γελοία αυτή συμφωνία κι εμείς ακόμα θα την υποστηρίζουμε με πάθος! Εντάξει, ξέρουμε ότι ο γραικυλισμός και ο νεποτισμός χαρακτηρίζουν τους εγχώριους πολιτικάντηδες, αλλά όλα έχουν τα όριά τους!
 

0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *